ZAŽIJTE NETRADIČNÍ OLYMPIJSKÉ HRY - FIREMNÍ DEN JINAK

Poznejte lépe kolegy a pobavte se s kamarády při netradičních Olympijských hrách - firemním programu, který nadchne sportovce i zarputilé odpůrce fyzické námahy! Nezáleží na místu, olympijskou vesničku rádi zrealizujeme i přímo ve Vaší firmě. Pokud však uvažujete o jiném vhodném místě, rádi Vám poradíme a doporučíme vhodné místo či areál

CO VÁS V RÁMCI NETRADIČNÍCH OLYMPIJSKÝCH HER ČEKÁ? 

Nejdříve je potřeba zaměstnance Vaší firmy rozdělit do jednotlibých týmů, které budou následně reprezentovat jednotlivé státy! Pokud si s rozdělením do týmu nevíte rady, můžete i to nechat na nás a my v rámci ICE - BREAK aktivity účastníky do týmu rozdělíme. 

Každý tým se stává reprezentačním výběrem - ten však potřebuje vlastní NÁZEV, VLAJKU A TÝMOVÉ TRIČKA! Úvodní kreativní dílnou aktivujeme jednotlivé týmy a vtáhneme je do soutěžního dne. Jakmile je každý tým vystrojen a připraven - začne na jednotlivých stanovištích sbírat body do celkového hodnocení výprav.

PEVNĚ PŘIPRAVENÝ HARMONOGRAM - NETRADIČNÍ TÝMOVÉ DISCIPLÍNY - SPOUSTA ZÁBAVA

Netradiční Olympijské hry nejsou pouze sportovní disciplíny! Každá aktivita je koncipována tak, aby čistě fyzické dispozice nebyly pro výsledek určující. Rovněž si účastníci mezi sebou v týmu mohou volit role při aktivitách tak, aby Ti, co nesnesou fyzickou zátěž, nebyli vyřazeni a celý program si dostatečně užili.

Pro opravdové fajnšmekry a vyznavače adrenalinu je možno do programu zařadit bonusové disciplíny - Co říkáte na šplh po provazovém žebříku? Nebo by Vám více vyhovovalo šplhání po pivních bednách?

VODNÍ AKTIVITY

  • týmový stand up paddleboard
  • stand up paddleboard
  • závody dračích lodí

DALŠÍ MOŽNÉ AKTIVITY

  • bungee running
  • lidský stolní fotbal
  • jump bag
  • pit stop
  • simulátory

Poptávkový formulář

Firemní den - Olympijské hry

Kontaktní informace

+420 730 874 555

Neradi čekáte? Zavolejte nám!

Detaily k akci

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů

* - Toto pole je povinné